Extravergine Oil Olive, National Park of Gargano, Bisceglia's Oil, Mattinata, Jams, Oil, Olive, Apulia, Selling Olive Oil  - Azienda Agricola Maria Cristina Bisceglia

Buy Olive Olive Online

You're currently on:

The Oil Musem

Since 1857, the Bisceglia's Family has been producing olive oil from its centuries-old olive trees, still using the same traditional process. Olives are squeezed with a "cold" process in our ancient stone mill (frantoio); using this technique, the dough made of squeezed olives is kept cold and the extracted Extravergine Oil is particularly pure and with a low level of acidity. That's why its taste and quality have always been acknowledged and well appreciated.


Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva
 
Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva
       
Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva
       
Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva
       
Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva Agrimuseo: Museo dell'Olio di Oliva